Semesterproffs

Jag borde verkligen ha det som jobb, att ha semester. Jag är så otroligt bra på att simma i havet, fixa picknick, sova på stranden, plocka snäckor, bada med barnen, läsa i skuggan, plocka blåbär, grilla, fiska, lyssna på radio och att slappa.

För övrigt är det färdigbloggat här! Tack Linda för att du drog in mig i detta och tack för visat intresse, ni andra!
Kramar!

Jordgubbar och sol

Idag sa jag att vi skulle behöva lite fler gamlingar i vår radio.
-Jamen du sände ju i morse, sa Johan.
MUAHAHAHA! Vad skojig han är.

Hoppas de fick tag i Stickan, 81 bast (han skrev så) som mejlade in om sin buss Antikrundan som är inställd på grund av strejken. Ni glömmer pansjissarna, skrev han.
Det är möjligt. Kanske för att det är så skönt på stan nu. Inte alls stökigt, inga bussar, inte så mycket bilar, folk som promenerar och inte med andan i halsen kastar sig upp ur tunnelbanan och på bussen. Det är förstås juli och ett annat tempo. Välgörande.

Nu är det knallsoligt ute och jag borde väl gå och simma eller nåt. Har ätit upp en kartong jordgubbar.
Funderar på en massa saker som vanligt och får inget gjort som vanligt. Men har rensat bland böckerna och ställt dem som är kvar i färgordning.
- Du borde verkligen skaffa dig en hobby, sa L när jag berättade det.

Ska öva på:
att fullfölja
att vara tacksam
att acceptera
att säga ifrån
att stå ut med det jobbiga

Just idag är jag tacksam för att jag trots allt har jättebra arbetskamrater och ett jättekul jobb, för att jag är frisk och för att jag har några vänner som hör av sig då och då. 
Snart åker vi till Skåne. Underbart.  

Dags att bli mer positiv

Det går fan inte att gnälla hela tiden. Jag hörde talas om en arbetsplats där de får ha ett gnällarmband på sig och varje gång de ska gnälla och klaga är de tvungna att flytta armbandet från den ena armen till den andra. På så vis ska de bli mer uppmärksamma på hur mycket de gnäller.
Jag skulle behöva en gnällfotbolja.

RSS 2.0