Sommaren pågår!

OK det var kallt som attan idag. Men Morden i Midsomer sänds ikväll. Gissa om jag ska sitta klistrad! Får se vad de hittat på nu? Förgiftade kakor i kriget mellan bibliotekarierna och bloggarna?
Midsomer är ju en bra grej att skriva om här också, så man får lite fart på kommenterandet! Annars är det slött måste jag säga.
Man skulle vara Camilla Läckberg. 41 kommentarer varje dag, typ.

Kommentarer
Postat av: Pillerill

Hmm, Läckberg, varför får hon kommentarer på sin blogg? För att hon så duktigt har rasat i vikt? För det kan väl inte vara för hennes fantastiska språk...eller?
Blir spännande att se ikväll om det blir något att kommentera efter sista delen av Midsomer. Avsnittet ska tydligen handla om att Barnaby går hemma och har långtråkigt så får vi verkligen hoppas att det blir en massa kuliga mord...he he he
Förresten, ni var ju faktiskt ute och motionerade i helgen! Plockade en massa bär! Och om ni vill ha mer motion när ni är på landet så kan ni ju alltid jaga bort den äckliga katten som bajsar i våra rabatter och rådjuren och den där j-a monster-hunden och grannarna...näeee, nu blev det nog lite fel...glöm det där sista : )

2007-08-28 @ 14:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0